TUSSENBEURT

Het onderhouden van langharige vachten of vachten er veel onderwol is een tijdrovend en soms lastig klusje. Heeft u moeite met het onderhouden van de vacht van uw hond dan is uw hond ook van harte welkom voor een tussenbeurtje.

U bespaart hiermee een hoop moeite en kosten en de kans dat uw hond ernstig in de klit raakt, of erger nog vervilt raakt, is klein!

Het verwijderen van klitten is erg pijnlijk voor uw hond, dus als we de hond samen goed kunnen bijhouden dan  doen we hem of haar een groot plezier.

Een hond die een ernstig geklitte vacht heeft, heeft een grote kans op een vervilte vacht, en dan is er nog maar een optie mogelijk: kort scheren.

Een tussenbeurt geeft net dat beetje extra aandacht wat de vacht van uw hond kan gebruiken. De hond loopt er altijd netjes bij!

Tijdens een tussenbeurt wordt uw hond geborsteld, worden de nagels gecontroleerd, de oogjes vrij geknipt, het gebied rond de anus wordt vrij geknipt, de liesjes worden geschoren en de voetjes worden bijgewerkt. Desgewenst kan de hond ook gewassen worden.

De prijs voor een tussenbeurt is afhankelijk van de vacht en de grootte van uw hond.

Neem vrijblijvend contact op voor een prijsindicatie!

Wilt u uw hond graag zelf goed bijhouden met borstelen, maar weet u niet precies hoe? U kunt bij mij ook terecht met al uw vragen over borstelen en voor een goed advies. Tevens kan ik u adviseren welke materialen u het beste kunt gebruiken.