ACTIE & NIEUWS

Corona

Ivm het coronavirus en de maatregelen die de overheid heeft genomen graag uw aandacht voor het volgende;

Als u hoest, verkouden bent, niest of koorts hebt óf als een van uw gezinsleden deze klachten heeft, zeg dan de afspraak af! Ook wanneer u onlangs in contact bent geweest met iemand die besmet is met het coronavirus verplaatsen we de afspraak! Laat uw hond in deze omstandigheden ook niet door iemand anders van buiten uw gezin brengen en halen. In theorie is het mogelijk dat het coronavirus via de vacht van uw hond wordt overgedragen. Een risico dat we natuurlijk niet willen nemen.

Het annuleren en verplaatsen van de afspraak kan telefonisch, per mail of via whatsapp. In deze uitzonderlijke situatie zal ik natuurlijk geen kosten in rekening brengen voor het niet tijdig afmelden. Ook niet wanneer de afmelding een half uur voor de afspraak gedaan wordt!

Wanneer ik klachten heb zal ik uiteraard de afspraak ook annuleren en verplaatsen!

Verder is het belangrijk om voldoende afstand te houden van elkaar en het contact zo kort mogelijk te houden. Daarom zal ik aan de achterdeur uw hond/honden aannemen en zal ik ook aan de achterdeur uw hond/honden na afloop weer aan u overdragen. Mocht zich een situatie voordoen dat u toch even in de trimsalon moet zijn dan kan dat alleen met een mondkapje op. Als u die zelf niet bij heeft dan krijgt u er een van mij. Uiteraard draag ik dan ook een mondkapje.

Het afrekenen van de trimbeurt zal in principe ook buiten gebeuren. U kunt nog steeds contant, per pin (pinautomaat wordt steeds gedesinfecteerd) of per tikkie betalen. Bij het aannemen en terug geven van uw hond/honden draag ik handschoenen.

Ik besef mij dat dit allemaal erg onpersoonlijk, en bijna onvriendelijk, overkomt, maar als we met elkaar de risico’s tot verdere besmetting zo klein mogelijk maken dan hebben we daar op termijn allemaal profijt van!

Mocht de overheid de komende tijd meer maatregelen nemen die invloed hebben op trimsalons dan zal ik mij aan die maatregelen houden. Als dat invloed heeft op de afspraak dan neem ik contact met u op!

Ik vertrouw op uw medewerking, openheid en eerlijkheid en ik hoop dat we elkaar, in goede gezondheid, blijven zien!

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Feestdagen

In verband met de december feestdagen is de trimsalon gesloten vanaf 23 december 2020 tot en met 5 januari 2021.