PUPPY’S

Gefeliciteerd! U heeft een puppy in huis. Het is voor zijn of haar hele leven van belang dat u de pup in de eerste periode zo veel mogelijk prettige ervaringen op laat doen Ook de trimsalon hoort daar bij. U heeft misschien een labrador pup, en u denkt ‘die hoeft nooit naar de trimsalon’, maar niets is minder waar. Misschien houdt hij of zij wel heel erg van rollen in vieze dingen, dan komt er misschien een moment dat de hond naar de trimsalon moet voor een wasbeurtje. Of u heeft last van een hond die op latere leeftijd extreem verhaart, ook dan is een bezoekje aan de trimsalon, zelfs voor een labrador, geen overbodige luxe. (Kijk ook eens bij de informatie op deze website over ruibehandelingen.)

Daarom zijn alle pups tussen de 8 en 16 weken bij mij in de trimsalon welkom voor een kennismaking! De kosten voor deze kennismaking zijn 25 euro incl 21% btw. Dit bedrag wordt volledig van de eerste volledige trimbeurt afgetrokken, en is dus eigenlijk gratis! De eerste volledige trimbeurt dient na afloop van de puppykennismaking meteen ingepland te worden.

Uw puppy kan op zijn of haar gemakje even door de trimsalon lopen. Hij of zij wordt even op tafel gezet. Ik zal uw puppy voorzichtig laten kennismaken met de föhn. De onderkant van de voetjes wordt uitgeknipt, ik controleer de nageltjes en knip deze zonodig, eventueel wordt het haar bij de oogjes en rond de anus weggeknipt.

Bij het naar huis gaan krijgt u van mij nog een advies hoe u het beste de vacht van uw pup kunt verzorgen.

Voor deze puppybehandeling neem ik ruim de tijd omdat ik het heel erg belangrijk vind dat de pup bij mij in de trimsalon een positieve ervaring opdoet.

Deze ervaringen, ook al zijn ze positief, zijn heel erg vermoeiend voor uw puppy. Kijk er dan ook zeker niet van op als hij of zij thuis op zijn of haar dekentje kruipt en er de eerste uren niet meer af komt!