OVER MIJ

Mijn naam is Floortje Clement. Ik woon samen met mijn vriend en onze Australian Sheperd, Gizmo. Als klein meisje was ik altijd al gek op dieren. Thuis hebben wij altijd honden gehad en vanaf mijn 7de ben ik gaan paardrijden.

Zowel honden als paarden hebben mij nooit meer ‘losgelaten’. 

In het verleden heb ik diverse cursussen met betrekking tot paarden en hun gezondheid gevolgd. Zoals bijvoorbeeld sportmassage en acupressuur.

Na wat omzwervingen op de arbeidsmarkt besloot ik in 2014 dat het tijd werd om van mijn passie mijn werk te maken.

Ik ben begonnen met de opleiding ‘hondentrimmen’ bij het HKI, Huisdier Kennis Instituut. Tijdens de opleiding heb ik middels een stage van 1,5 jaar veel ervaring opgedaan en nu ben ik dan trotse eigenaar van Hondentrimsalon Het Knappe Snuitje!

Iedere hond is een uniek individu met een uniek karakter en iedere hond heeft weer een andere vacht. Ik vind het heel belangrijk dat uw hond de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft en dat de hond bij mij in de trimsalon op zijn of haar gemak is. Daarom neem ik echt de tijd voor uw hond. Uiteindelijk is het voor zowel de hond, als voor u en ook voor mij als trimster van belang dat het bezoek aan de trimsalon als prettig wordt ervaren!

Ik bezoek regelmatig vakbeurzen, workshops, clinics en shows om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Bel, mail of app mij gerust!
Ik kijk ernaar uit om u en uw hond te mogen ontvangen in mijn trimsalon!